• La previsió és que l’espai pugui obrir portes ben aviat.
  • L’equipament està tancat des del passat 2018.

Amb l’inici del curs després de l’estiu s’ha començat a treballar en l’adequació del que serà la nova biblioteca municipal del nostre poble. “És un servei que fa temps que volíem posar en marxa de nou”, remarca l’alcalde, Eloi Calbet, “un espai d’estudi, de lectura, que permeti acollir noves iniciatives com ara clubs de lectures, contacontes així com altres activitats”.

“Fa molts anys que era un reclam”, indiquen, per la seva banda, les dues regidores de Cultura i Festes, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera. “Ens fa molta il·lusió veure-hi la bibliotecària, a punt per tornar a donar vida a tots aquells llibres que vèiem a les prestatgeries i als quals no es donava ús”, continuen.

Es preveu que l’equipament, ubicat al Centre Cultural, torni a obrir portes ben aviat, després d’estar aturat des de l’estiu del 2018. “Després d’aquest període d’inactivitat, no sols cal adaptar i actualitzar la infraestructura i el material de què es disposa”, puntualitza la bibliotecària, Roser Parra, “sinó que també cal posar en marxa de nou la gestió i el funcionament, més en consonància amb el Pla Director de biblioteques que marca la Generalitat”. Alhora, s’aprofitarà per crear un reglament propi, que especifiqui la visió i missió de la biblioteca i que en garanteixi el bon funcionament, així com una nova imatge corporativa.