• Un gran nombre de persones van visitar l’espai durant tot el cap de setmana.
  • La pista de gel seguirà oberta fins al 30 de desembre.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL

El nostre municipi ha sumat, aquest passat cap de setmana, un nou èxit pel que fa a les activitats nadalenques. Del 18 al 20 de desembre es va viure una nova edició del Mercat de Nadal i l’obertura de la pista de gel. Aquesta última, una nova proposta nadalenca que restarà operativa fins al 30 de desembre, i que ha rebut una magnífica acollida per part de tota la ciutadania.

El fet de canviar d’ubicació el Mercat de Nadal, i traslladar-lo al carrer Montserrat Roig amb el carrer Martí i Pol, es va fer per tal de poder garantir totes les mesures de seguretat i higièniques establertes per la Covid-19. Un espai que, durant tot el cap de setmana, va registrar un gran nombre de visitants.

Una bona arrencada de les festes amb l’animació musical de la xaranga Tocabemolls, el concert de la Cobla Reus Jove, El Tió s’ha tirat un pet!, una gimcana de Nadal, plantada de gegants, l’espectacle de Nadal de Colours Fantasy, els darrers dies de votacions als pressupostos participatius, suport al comerç de proximitat i l’ambient nadalenc que regna aquests dies al nostre poble.

La pròxima cita de la programació de Nadal serà aquest diumenge, 27 de desembre, amb l’arribada del Patge Reial. L’acte tindrà lloc als Jardins de l’Ajuntament a partir de les 11 hores, i tota la canalla morellenca podrà portar les seves cartes al representant dels Reis Mags.