• Es tracta de l’home més gran del municipi.
  • El consistori li ha lliurat diversos regals.

El passat dissabte 17 de setembre va ser dia de festa gran a can Montseny, i és que el Padrí Montseny, com es coneix Josep Catà Sendrós, feia 100 anys. L’endemà, dia 18, l’home més gran del nostre municipi va viure una especial i emotiva jornada en què, després de participar de la Festa en Homenatge a la Gent Gran, va festejar l’aniversari envoltat de la seva família.

Catà va rebre la visita i felicitació de l’alcalde, Eloi Calbet, i la regidora de Benestar social i gent gran, M. Jesús Valldosera, que li van lliurar una placa commemorativa i un ram de flors, així com la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya.

Josep Catà Sendrós va néixer a Mas Montseny el 17 de setembre de 1922, i de ben jove ja va treballar al camp ajudant els pares i llaurant amb la mula. En uns temps en què es treballava la vinya, l’olivera i l’avellaner. Tota una vida dedicada al camp i al molí d’oli que va fundar, junt amb el seu pare, el 1940, després de la guerra civil.

Sempre lligat al Morell i a la seva gent, va liderar associacions agrícoles i de caçadors, entre altres, i ha destacat per ser un gran comunicador, sempre alegre i treballador. Per a la seva família, “un exemple a seguir per la qualitat de vida i entusiasme que manté a la seva edat, amb una bona alimentació, exercici físic i una gran memòria”.