• Es tracta de la dona més gran del municipi.
  • El consistori li ha regalat una placa commemorativa i un ram de flors.

Aquest diumenge ha estat dia de festa gran a casa la Rosa Vallvé Ferré, la dona més gran del nostre municipi. I és que aquest 16 de maig ha celebrat el seu 100 aniversari. Una jornada molt especial que ha passat amb la seva família més propera i en què també ha rebut la visita de l’alcalde, Eloi Calbet, i la regidora de Benestar social i gent gran, M. Jesús Valldosera.

Així, en nom de tot el consistori, i també del poble del Morell, les autoritats han homenatjat Vallvé amb una placa commemorativa i un ram de flors, i l’han felicitat per un segle de vida molt ben portat.

Rosa Vallvé va néixer al carrer Nou i és una persona força coneguda al nostre poble. Actualment viu al mateix edifici on viuen els seus dos fills. Es troba bé de salut, camina sola amb l’ajuda d’un caminador i cada dia es fa el sopar. També gaudeix sovint de la companyia dels seus dos nets.

Una veïna emprenedora, que fa més de quaranta anys va obrir la Pensió Rosa, un establiment que encara està en funcionament.

Vallvé, que les ha vist de tots colors, ha estat molt contenta amb la visita d’aquest diumenge, en què ha relativitzat la pandèmia del coronavirus: “Ja passarà”, ha assegurat.