Com arribar

  1. Inici
  2. El Municipi
  3. Com arribar

El terme municipal del Morell pertany al Camp de Tarragona. El Morell es troba en la latitud 41º 11′ nord i en la longitud 1º, 12′ est, a la Mediterrània i al nord-est de la península Ibèrica. El terme és irregular, en forma de L inversa, amb el costat més llarg que limita amb el marge dret del riu Francolí. També té dos enclavaments, coneguts com els Majols i el terme de la Selva situats a la part de ponent del terme. La superfície total és de 5,9 km².

El terreny és pràcticament pla, amb un pendent suau, cap al riu, la major part del qual està destinat al cultiu de regadiu (fonamentalment avellaners) i la indústria. El nucli urbà està situat a uns 100 metres respecte al nivell del mar.

A més del riu Francolí, el terme està travessat, d’oest a est, pel riu Glorieta, que lliura les seves aigües al Francolí, a l’altura de la Granja, la riera de Vilallonga o de la Selva, el torrent de Gemagó i els barrancs de Manyé i de les Bruixes.

En cotxe

  • Des de Tarragona: per N-240 i A-27.
  • Des de Barcelona: per C-32, AP-7 i A-27.
  • Des de Lleida: per AP-2, N-240, C-14, TV-7220 i T-722.
  • Des de Girona: per AP-7, A-27, T-721 i T-722.

Per cercar altres itineraris o veure els recorreguts complets, s’aconsella consultar el web “Com hi vaig per carretera”, de la Generalitat de Catalunya.

 

En transport públic

Google Maps: