• La regidoria de Cultura i festes ha pres la decisió en veure l’evolució de la pandèmia.
  • El consistori lamenta la situació, però posa la seguretat per davant de tot.

Lamentablement, el Sopar de Cap d’Any previst per al pròxim divendres 31 de desembre s’ha cancel·lat. Una decisió que ha pres la regidoria de Cultura i festes del nostre consistori en veure com evoluciona la pandèmia i les previsions que hi ha per als pròxims dies.

“Ja havíem tingut en compte totes les mesures possibles i, per exemple, havíem limitat l’aforament a 200 persones, quan l’últim any que es va celebrar érem més de 400”, exposa una de les regidores, M. Jesús Valldosera. Malgrat això, “hem volgut posar la seguretat i la prudència per davant de tot i, veient l’evolució que s’espera, hem cregut que el més convenient era suspendre-ho”, continua Mònica Casas, l’altra responsable de l’àrea.

El pavelló municipal havia d’acollir el Sopar de Cap d’Any i també ball, amb l’Orquestra Atalaia, que tampoc es durà a terme.

“Tothom esperava que enguany la situació hagués millorat, però malauradament no ha estat així”, assenyala l’alcalde, Eloi Calbet. “Des del nostre consistori hem mirat de tirar endavant totes les activitats, sempre que ha estat possible, però en aquesta ocasió creiem que cancel·lar-ho és la millor decisió”, acaba.