• Divendres dia 11 a les 20 hores La Sra. Tomasa presenta el seu nou disc, “Alegre pero peligroso”.
  • Dissabte dia 12 a les 18 hores arriba Nothing de nothing, de la companyia Slow Olou.

La setmana arrenca amb moltes ganes al Teatre Auditori del nostre municipi. Aquest mateix vespre s’hi viurà l’estrena de Les qui venen amb mi, de Tornavís Teatre i amb text de la morellenca Glòria Granell, i de cara al cap de setmana s’han programat dos espectacles més per a públics ben diferents.

D’una banda, divendres arribarà La Sra. Tomasa que, després de diversos canvis de data a causa de les restriccions de la pandèmia, presentarà el seu últim treball “Alegre pero peligroso”. Així, el grup barceloní del mestissatge més innovador portarà fins al nostre poble el seu ritme característic en un format que els seus seguidors no oblidaran.

D’altra banda, dissabte serà el torn de la companyia Slow Olou, amb la proposta Nothing de nothing. Humor absurd, amb el no res com a punt de partida. Res de res, una sèrie on no cal dir res per dir-ho tot i si ja està tot dit… no cal dir res, res de res! Pere Hosta i Toti Toronell, amb el seu humor surrealista, faran gaudir el públic d’una tarda plena de rialles.

El concert serà divendres 11 de desembre a les vuit del vespre, i les entrades anticipades costen 10 euros, mentre que a taquilla tenen un preu de 12 euros. Pel que fa a l’espectacle teatral tindrà lloc dissabte 12 de desembre a les sis de la tarda, i les entrades anticipades costen 3 euros, mentre que a taquilla tenen un preu de 5 euros. Totes es poden adquirir trucant al Centre Cultural, al 977 84 21 76, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, i també online a través de https://elmorell.koobin.cat/. A taquilla es poden comprar una hora abans de l’inici de l’espectacle.

En cas d’haver adquirit ja les entrades i no poder assistir a les funcions per les restriccions de mobilitat dels caps de setmana, es pot demanar la devolució o bescanvi a través de centrecultural@morell.altanet.org o al 977 84 21 76.

 

Mesures sanitàries

Els dos espectacles es realitzaran seguint totes les mesures de seguretat indicades en matèria cultural. Així, es realitzarà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai, i durant tota l’estona s’haurà de portar ben posada la mascareta, mantenint la distància de seguretat amb la resta de persones. A més, tant l’entrada com la sortida es farà de forma esglaonada.

Cal recordar que l’aforament del teatre s’ha vist reduït al 50%, de manera que estan disponibles 190 seients en total.