• Del 30 de maig al 2 de juny, pràcticament tot l’alumnat de l’Escola de Música pujarà a l’escenari.
  • Es tracta d’un tancament de curs molt especial, ja que coincideix amb el 20è aniversari del centre.

A les portes de l’acabament d’un nou curs, l’Escola de Música El Morell mostrarà, un cop més, la feina feta durant un any encara complicat per les restriccions de la Covid-19, però que finalitza amb una sensació de normalitat molt més relaxada. És per això que els concerts d’estiu d’enguany seran, segurament, molt més semblants als d’abans de la pandèmia. A més, en aquesta ocasió són encara més especials, ja que coincideixen amb el 20è aniversari d’aquest centre educatiu municipal.

Així, del 30 de maig al 2 de juny, el Teatre Auditori s’omplirà amb pràcticament tot l’alumnat de l’escola, que passarà per l’escenari per mostrar tot el que s’ha treballat durant el curs, i acollirà multitud de famílies amb ganes de gaudir de la música.

El tret de sortida serà dilluns 30 de maig a les 19 hores, amb la Red Bek i l’alumnat de Tallers 1. L’endemà, dimarts 31 de maig i també a les 19 hores, serà el torn d’Els Mussols Grup-Tradi, l’orquestra de corda i l’alumnat de Tallers 2. El tercer concert serà tancat al públic, com és habitual, i hi participarà l’alumnat adult, amb el cor femení Les Pit-Roig i el grup de percussió corporal. Ja dimecres 1 de juny, a les 19.30 hores, agafaran el relleu els alumnes dels grups instrumentals de Nivell Elemental. I el punt final el posarà l’alumnat de piano, dijous 2 de juny també a les 19.30 hores.

 

20 anys de l’Escola de Música

Val a dir que l’aniversari del centre portarà lligats molts actes al llarg de l’any. Els pròxims són una trobada de les escoles de música de Sant Boi de Llobregat, Mataró i El Morell que tindrà lloc aquest diumenge 29 de maig, a les 12.30 hores i al Jardí de l’Ajuntament. Així mateix, l’acte més protocol·lari de celebració dels 20 anys serà dimarts 21 de juny, Dia de la Música, a les 18 hores i davant de l’escola.