• Malgrat la calor, la ciutadania morellenca s’ha llençat al carrer per gaudir de la iniciativa.
  • Les votacions per triar la millor proposta gastronòmica estan obertes fins al 26 de juliol.

La sisena edició de l’Apatapa, la ruta de tapes del nostre municipi, ha deixat uns bons números, amb 3.500 racions servides per part dels set establiments participants. Així ho ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Mònica Casas, que ha destacat “l’alta participació de tota la gent del poble, que es nota que tenia ganes de tornar a viure aquesta iniciativa, després de dos anys de pausa obligada per la pandèmia”.

Casas també ha remarcat “la bona predisposició i la feinada que han fet tots els restauradors, treballant moltíssim durant les jornades de l’Apatapa”. A més, divendres a la tarda hi va haver l’actuació itinerant de l’Stromboli Jazz Band, música en viu que va fer encara més atractiu seure en una terrassa a gaudir de la gastronomia local.

En total, set establiments de restauració del nostre poble han ofert les seves receptes a 3,5 euros amb consumició inclosa. A més, com ja és habitual els últims anys, els bars, restaurants i fleques adherits a l’Apatapa 2022 han pensat en tothom i, a més de les opcions dolces i salades, han presentat propostes sense gluten i també vegetarianes.

Tot plegat, una iniciativa ja molt consolidada “que fa estiu i que convida tothom a sortir al carrer, malgrat la calor que ha fet aquest cap de setmana”.

Cal recordar que tots aquells que hagin omplert la butlleta del llibret de l’Apatapa amb el segell d’un mínim de sis establiments, poden fer efectiu el seu vot per triar la millor tapa. Només han de dipositar el seu vot, abans del 26 de juliol, a l’Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10 a 14 h), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 9 a 21 h) o al Centre Cultural (de dilluns a divendres de 16 a 20 h).

Entre tots els participants es realitzarà un sorteig de 350, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants a l’Apatapa 2022. A més, la millor tapa s’emportarà 300 euros i un diploma acreditatiu. El lliurament de tots els premis i diplomes serà diumenge 31 de juliol al migdia, en el marc del vermut de Festa Major que tindrà lloc al jardí de l’Ajuntament.