• L’espectacle també forma part del Guant, el festival de teatre de titelles de Valls.
  • La funció tindrà lloc aquest diumenge 20 de novembre a les 12 hores al Teatre Auditori.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

El muntatge de narració oral i titelles Novos lobos tanca, enguany, el Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre municipi. Una proposta que també forma part del Guant, el festival de teatre de titelles de Valls, a càrrec de la companyia gallega Fantoches Baj.

L’espectacle toca el tema del gènere des de la perspectiva de les noves masculinitats. Desconstruint en ell alguns contes de la literatura popular per adaptar-los, en una temptativa d’oferir eines conceptuals al públic que ajudin a preveure la violència de gènere. L’espai en el qual succeeix l’acció és un petit refugi de la muntanya en el qual un pastor està cuidant de les seves ovelles (el públic).

​La cita és diumenge 20 de novembre a les 12 hores i al Teatre Auditori del nostre municipi. Es tracta d’un espectacle recomanat per a majors de 5 anys. Les entrades anticipades costen 3 euros, mentre que a taquilla valen 5 euros.

Les entrades es poden adquirir a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas. El cicle s’ha allargat del 8 d’octubre al 20 de novembre.