• Disposarà de 23 places gratuïtes que contribuiran a millorar la manca d’aparcament al nucli antic.
  • Quan es requereixi, l’espai podrà continuar acollint propostes culturals.

La plaça de la Fàbrica serà, ben aviat, un aparcament dissuasiu amb 23 places totalment gratuïtes. Els treballs per adequar l’espai, amb entrada i sortida de vehicles pel carrer Molí, ja estan en marxa, amb un cost de 27.830 euros.

“Amb aquesta actuació, donem solució a la manca de places de pàrquing que hi ha al nucli antic del municipi”, exposa l’alcalde i també regidor d’Urbanisme del nostre consistori, Eloi Calbet.

Es tracta d’una àrea de més de 550 metres quadrats que s’adequarà amb un nou paviment i que es destinarà a funcions d’aparcament. “Això, però, no exclou que en casos determinats la plaça pugui continuar acollint, com fins ara, actes culturals de tota mena”, puntualitza el també regidor de l’àrea, Pere Domingo.

Val a dir que, en aquesta mateixa línia, el consistori té intenció d’adequar altres espais del nostre poble com a aparcaments dissuasius.

La fàbrica del carrer Molí

Ja fa mesos que des de diversos departaments del consistori s’està fent recerca per mirar de localitzar imatges de l’antiga fàbrica tèxtil que hi havia al carrer Molí o les seves treballadores. Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat plasmar alguna d’aquestes imatges en un mural que es faria en una de les parets de la plaça. Recordem que qualsevol document o informació es pot fer arribar a comunicacio@elmorell.cat.