• Diumenge 24 d’octubre, el veïnat del Morell es podrà unir a l’activitat, que acabarà al migdia amb un dinar de motxilla.
  • La inscripció, per la qual s’ha de pagar un euro de fiança que es retornarà després, es pot fer fins dijous dia 21 al pavelló municipal del Morell.

L’Ajuntament del nostre poble s’uneix, el pròxim diumenge 24 d’octubre, a la caminada popular fins a la Granja dels Frares que organitza el consistori de Constantí. Així, la ciutadania morellenca podrà sumar-se a l’activitat i fer el tram final de l’excursió.

“A més de crear sinergies amb l’Ajuntament de Constantí, creiem que és una molt bona iniciativa”, exposa Judit Fernández, regidora de Granja i Francolí i també d’Esports. D’aquesta manera, “promovem una sortida a un espai emblemàtic del poble i, alhora, fem esport i salut”.

El punt de trobada serà Vermut Yzaguirre, i és que els primers 35 morellencs i morellenques que s’inscriguin a la caminada podran gaudir d’una visita a Vermut Yzaguirre, que tindrà lloc el mateix diumenge a les 10.30 hores. La resta del grup haurà de ser al lloc indicat a les 12 hores, hora en què es reprendrà l’activitat.

La ruta finalitzarà al migdia amb un dinar de motxilla, en què l’aigua, els refrescos, les postres i els cafès aniran a càrrec de l’Ajuntament.

Les inscripcions es poden formalitzar fins aquest dijous, 21 d’octubre, al pavelló municipal del Morell. En el moment d’apuntar-se caldrà abonar un euro de fiança que es retornarà en finalitzar l’activitat.