• La festa es va fer dimarts 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música.
  • Totes les persones assistents van participar en un cercle de percussions i van gaudir d’un berenar.

El Dia de la Música, que es commemora cada 21 de juny, va ser la data triada per l’Escola de música del nostre municipi per fer una gran festa d’aniversari i celebrar els seus 20 anys d’història. Així, la regidoria d’Ensenyament, juntament amb el centre, va organitzar un acte obert a tothom en què, com no podia ser d’una altra manera, la música va ser la protagonista.

“Vam començar amb una quarantena d’alumnes i, avui dia, aquesta xifra s’ha triplicat”, va destacar durant la festa la directora del centre, Irene Jordà. “Aquest fet, demostra que aquella idea inicial de projecte pedagògic-musical que vam arrencar amb molta il·lusió, ha pres forma, s’ha consolidat i, com no pot ser d’una altra manera, pretén continuar endavant”, va afegir.

Des del consistori, l’alcalde, Eloi Calbet, va mostrar la seva satisfacció “per tenir un centre amb les característiques i el prestigi que tenim al nostre poble”; mentre que la regidora d’Ensenyament, Rosa Sánchez, va “encoratjar l’equip a continuar treballant, en una tasca que es veu reflectida en les significatives i positives evolucions de l’alumnat”.

“Festegem els 20 anys” va ser el lema de l’esdeveniment, que va tenir lloc a les portes del centre i que, a més d’oferir un berenar a totes les persones assistents, va tenir la música com a eix central amb un cercle de percussions. Una activitat en què un grapat de gent es va poder sentir músic per una estona, gràcies al percussionista Gerard Mallorquí i la seva música col·laborativa.

 

Primer vermut d’estiu

Val a dir que la festa no s’acaba aquí, sinó que ja des de principis d’any s’han anat programant diferents actes en el marc del 20è aniversari de l’Escola de Música. De fet, aquest diumenge hi ha una altra cita commemorativa, el Primer vermut d’estiu. Es tracta d’un concert molt festiu a càrrec del Ball de Gralles XXL dels Vinardells. Una proposta molt animada que en un origen es va programar dins del PrimaverArt, però que es va haver d’ajornar i, finalment, es farà diumenge 26 de juny a les 12.30 hores i a la Rambla Pau Casals.