• El CD Morell ja té a punt el seu campus d’estiu.
  • Les activitats s’allargaran durant cinc setmanes, del 28 de juny al 30 de juliol.

El CD Morell es troba a punt d’acabar la temporada, però això no vol dir que l’activitat del club s’aturi, sinó que ja queda menys per a iniciar el seu campus d’estiu. Així, el camp de futbol serà l’escenari de cinc setmanes plenes de futbol, des del 28 de juny fins al 30 de juliol.

El campus s’adreça a infants nascuts entre el 2005 i el 2018 i tindrà un horari de 9 h del matí a 13.30 h del migdia. A primera hora es farà tecnificació per grups reduïts i, després d’esmorzar, l’activitat es traslladarà a la piscina i s’hi realitzaran jocs i altres opcions de lleure.

Val a dir que l’entitat té molt en compte totes les mesures per evitar els contagis de Covid-19, de manera que totes les persones participants hauran de signar una declaració responsable, es farà presa de temperatura a l’entrada al camp, ús de gel hidroalcohòlic, grups reduïts, ús de mascareta en espais comuns i desinfecció de material.

El preu és de 50 € per setmana, amb un preu final de 200 € si es fan totes, i descomptes per acumulació de setmanes. També hi ha una rebaixa de 10 € en cas que s’inscriguin dos germans.

Els detalls del campus es poden consultar a la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram del club. Per a més informació, el telèfon de contacte és el 654089519.