• La imatge mostra el campanar de l’església emmarcat en la silueta del nostre poble que hi ha a la rotonda de l’avinguda Tarragona.
  • El consistori ha triat la fotografia del calendari del municipi pel 2022 a través d’un concurs entre els seus veïns i veïnes.

Una imatge molt original del nostre poble, agafant com a marc la silueta morellenca que recentment s’ha instal·lat a la rotonda de l’avinguda Tarragona i posant el focus en el campanar de l’església, és la fotografia guanyadora del cinquè concurs #Raconsipaisatges, que la regidoria de Comunicació del consistori municipal va posar en marxa per tal d’il·lustrar el calendari del 2022 del municipi. El seu autor és el morellenc Javier Rodríguez Fernández.

La decisió la va prendre, el 10 de novembre, un jurat format, a més de per un tècnic i un responsable de l’Ajuntament, pels membres de l’estudi creatiu Pàkaru i la fotògrafa tarragonina especialitzada en viatges Laia Díaz, aquesta última encarregada també de la ruta fotogràfica que es va fer a principis de novembre per tal de motivar la participació en el certamen. Tots ells van valorar, de la fotografia guanyadora, el fet que la composició està molt ben trobada, donant protagonisme a dos espais molt característics emmarcant-ne un dins d’un altre, i amb una gamma cromàtica correcta.

El lliurament del premi s’ha dut a terme aquesta setmana, i el guanyador va rebre un gimbal per a càmera i mòbil per part de la regidoria de Comunicació del consistori. Es tracta d’un estabilitzador per a poder realitzar vídeos molt atractius amb aquests dispositius.

Eloi Calbet, alcalde i també regidor de Comunicació, creu que “la novetat d’organitzat una ruta fotogràfica va funcionar molt bé i va engrescar la participació”, que enguany va sobrepassar la trentena d’imatges. “És una bona manera de fomentar la participació ciutadana”, assegura, a la vegada que ja pensa en una nova edició del concurs #Raconsipaisatges de cara a l’any vinent.

 

Aconsegueix el calendari municipal

Els calendaris municipals ja es poden aconseguir, amb el val que s’ha repartit per totes les cases, a les oficines de l’Ajuntament. Es podran recollir exemplars fins al 31 de gener.