• Música i cinema ompliran les nits de dijous del mes d’agost.
  • Les entrades, gratuïtes, es podran reservar a partir de dilluns 9 d’agost.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DELS DIJOUS D’ESTIU

Encara amb la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén a la retina, la regidoria de Cultura i Festes del nostre consistori no deixa de treballar i ja té a punt noves propostes per a aquest mes d’agost: arriben els Dijous d’estiu. “La idea és que la cultura no s’aturi i que, malgrat les vacances, la ciutadania que es quedi al poble tingui opcions per sortir i gaudir de la música i el cinema”, indiquen les regidores, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

En la que ja és la quarta edició, aquesta programació cultural porta tres propostes al nostre poble per tal d’oferir activitats per a les nits de dijous. La primera cita serà dijous 12 d’agost, a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament. El grup reusenc Sons del Mar, creat el 2014, omplirà la nit amb la música més característica i nostrada de l’estiu, les havaneres. Amb música i veu en directe, i creant un espectacle únic. A més, aquest 2021 volen celebrar amb el públic que l’havanera “El corn marí”, del seu acordionista, ha estat una de les premiades en el Concurs de composició d’hava­neres “Josep Bastons”.

​Una setmana més tard el cinema agafarà el relleu amb una pel·lícula per a tota la família. Així, dijous 19 d’agost, a les 21 hores i a la plaça Maria Mercè Marçal, es podrà veure “Raya i l’últim drac”, una de les últimes creacions de Disney. En el món de fantasia de Ku­mandra, humans i dracs vivien junts en harmonia fa molt temps. Però quan una força maligna amenaçà la Terra, els dragons se sacrificaren per salvar a la humanitat. 500 anys després, aquesta mateixa força ha tornat i una guerrera solitària, Raya, ha de trobar l’últim drac per restablir l’ordre natural. Recomanem que les persones assistents portin la seva pròpia cadira de casa.

El punt final al cicle d’estiu del nostre municipi el posarà el concert líric de la soprano Cecília Aymí i el tenor Marc sala, acompanyats d’Accent>Ensemble. Serà dijous 26 d’agost, a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament. Accent>Ensemble és una formació instrumental flexible, formada per professionals de les Terres de l’Ebre: Cecília Aymí com a soprano, David Matheu a la viola, J. Ricardo Forner al clarinet i clarinet baix, i Inés Reguero al piano. A més, comptaran amb la col·laboració del tenor barceloní Marc Sala. El grup convida a fer un viatge pels sentiments universals que senten els personatges de les òperes més co­negudes de la cultura europea: Tosca, La Bohème, Carmen i moltes d’altres.

 

Reserva la teva entrada

Les entrades a tots els espectacles són gratuïtes, però els aforaments seran limitats i, per tant, s’haurà de reservar entrada a partir del 9 d’agost. Presencialment, es podrà fer del 9 al 13 d’agost, de 16 a 20 hores, al Centre Cultural del Morell. Online, també a partir del 9 d’agost, estaran disponibles a la plataforma elmorell.koobin.cat.