• La jornada inclourà un gran dinar de germanor al pavelló municipal.
  • També es farà la tradicional missa, ball i berenar.

CONSULTA EL PROGRAMA

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, la gent gran del nostre poble podrà tornar a viure una jornada festiva amb majúscules. Serà el pròxim diumenge 18 de setembre i recuperarà, enguany sí, el format habitual. “Teníem moltes ganes de tornar a reunir els morellencs i morellenques més grans al voltant d’una taula, i compartir una jornada especial com poques”, indica la regidora de Benestar i gent gran, M. Jesús Valldosera.

Així, des de la regidoria del nostre Ajuntament han organitzat una Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell com les d’abans de la Covid. El dia començarà a les 12 hores del migdia amb la recepció a l’Església Parroquial de Sant Martí Bisbe, missa dedicada a la gent gran del nostre poble i intervenció de la Coral Guspira. Després de la missa, tindrà lloc la tradicional fotografia de grup.

A les 14 hores, i al pavelló municipal, tindrà lloc el dinar de germanor. Les persones assistents hauran de triar el segon plat del menú entre fricandó de vedella amb bolets o bé suprema de lluç amb samfaina. En acabar, homenatge als matrimonis que durant l’any celebrin les seves noces d’or i obsequis per a una de les parelles més grans i més joves i per a un dels homes i una de les dones més grans del nostre poble. Després del dinar i els homenatges, ball amb Costa Dorada, i a les 18.30 hores, i per posar el punt final a l’esdeveniment, berenar amb coca i xocolata.

Val a dir que, en cas de necessitat, l’Ajuntament disposa de transport d’anada i tornada al pavelló municipal, i si alguna persona no pot desplaçar-se a la festa, té l’opció de demanar que se li porti el dinar a casa.

Els tiquets es poden recollir del 5 al 9 de setembre al Centre de Serveis per a la Gent Gran, de 10 a 13 hores. Tenen prioritat les persones de més de 65 anys; les parelles, quan un dels dos tingui 65 anys o més; i les acompanyants de les persones que necessitin assistència.

Per a més informació podeu trucar al 977 84 16 47 o escriure a centregentgran@morell.altanet.org.