• L’esdeveniment tindrà lloc aquest dimecres 1 de juny, de cinc a set de la tarda i a la plaça de l’Estatut.
  • L’organitzen els infants del TASTA, els tallers d’acció socioeducativa del Tarragonès.

Jocs fets a partir de materials reciclats, activitats d’animació, berenar i una coreografia creada especialment per a l’ocasió són només algunes de les propostes de la Fira Tastera, “Jugant aprenem el món”, que farà parada al nostre municipi aquest dimecres 1 de juny, de cinc a set de la tarda i a la plaça de l’Estatut.

Es tracta de la primera Fira de Jocs del Tarragonès, que organitzen els infants del TASTA, els tallers d’acció socioeducativa del Tarragonès, amb el suport del seu equip d’educadores, la regidoria de Benestar del nostre consistori i el Consell Comarcal del Tarragonès. Un esdeveniment de petit format que neix de les idees dels mateixos infants, i amb el qual es pretén fomentar la creativitat i que la comunitat pugui viure per una tarda una activitat amb el TASTA.

L’esdeveniment és obert a tota la canalla i famílies del municipi per a què s’ho puguin passar d’allò més bé i gaudir d’una tarda agradable.

La particularitat d’aquesta fira és que, durant dues setmanes, se’n fan nou edicions en tots aquells municipis de la comarca on es fan activitats regularment: El Catllar, Constantí, Creixell, El Morell, La Riera de Gaià, Roda de Berà, Els Pallaresos, La Pobla de Montornès i Vilallonga del Camp.

El TASTA, Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès, és un programa del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa que fa activitats educatives dirigides a infants de 3 a 15 anys i les seves famílies i que s’impulsa des de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès, a través del Contracte Programa del Departament de Drets Socials i el suport de la Diputació de Tarragona.