• L’obra farà viure al públic una particular nit de Cap d’Any.
  • Es tracta d’una producció de la Sala Flyhard amb cares força conegudes.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Aquest divendres el Teatre Auditori del nostre municipi es transportarà a la nit de Cap d’Any d’una família de barri obrer, els Guerrero Fernández. Una proposta titulada Lo nuestro, de Flyhard Produccions i la Sala Flyhard, amb Paul Berrondo, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch.

Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen en una nou? La família ja té la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

Es tracta d’una funció que s’havia de representar el passat 18 de febrer, però que es va haver d’ajornar fins ara. Així, la cita és aquest divendres 29 d’abril a les 21 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 12 € i es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle. Les entrades del 18 de febrer són vàlides.

La temporada teatral va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà Somni d’una nit d’estiu, dels Pirates Teatre, dissabte 7 de maig a les 20 hores.