• La regidoria de Benestar social i gent gran reparteix més de 250 dinars a domicili.
  • L’Ajuntament també felicita onze parelles per les seves noces d’or.

Aquest diumenge va ser dia de festa per moltes persones grans del nostre municipi, ja que, tot i que no en el format habitual, es va recuperar la celebració de la Festa en homenatge a la gent gran del poble. La pandèmia de la Covid-19 ja va fer que l’acte de l’any passat no es pogués dur a terme, la qual cosa ha fet que enguany encara s’hagi tirat endavant amb més il·lusió.

Així, la regidoria de Benestar social i gent gran va adaptar l’esdeveniment a un nou format i, en lloc del tradicional dinar de germanor, es van repartir 280 dinars a domicili, amb un menú que va agradar molt a totes les persones que el van poder gaudir.

A més, al llarg del matí, l’alcalde, Eloi Calbet, i la regidora, M. Jesús Valldosera, van visitar onze parelles per celebrar les seves noces d’or, algunes de les quals les van assolir l’any passat i altres aquest 2021.

Ja a les 18 hores, l’església parroquial Sant Martí Bisbe va acollir un concert del quartet vocal Arsmusica, titulat “Des de la veu al cor”, al qual van assistir un centenar de persones i que va posar el punt final a una jornada molt especial.

“Després de l’any i mig de pandèmia que portem, creiem que era molt important posar la gent gran al centre i recuperar, en la mesura del possible, la seva festa”, destaca la regidora Valldosera, “ja que és una forma molt bonica d’homenatjar-los i de donar-los el valor que es mereixen”. Tot plegat, pensant ja en la festa de l’any que ve i esperant que, llavors, es pugui recuperar un àpat conjunt seguit d’una tarda de música i ball com s’havia fet sempre.