• Es tracta d’un espectacle per a tots els públics del qual es faran quatre passis.
  • És la primera cita del cicle de teatre en petit format, que s’allargarà fins a finals de novembre.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Aquest dissabte 2 d’octubre es dona el tret de sortida a una nova edició del Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre municipi. Així, l’escenari del Teatre Auditori acollirà una proposta per a tots els públics de la mà de la companyia Eudald Ferré: La petita Moby Dick.

Un muntatge que parla de les balenes que, per petites que siguin, són grosses, molt grosses i és difícil trobar-les en terra ferma. Però hi ha una força capaç de fer-les emergir del fons marí. La (petita) Moby Dick s’ha enamorat i ha emprès un viatge continental per buscar qui va deixar “la carta d’amor més bonica del món” dins una ampolla. Però… com trobar-la? La balena no imagina que, potser, allò que anhela, és més a prop que es pensa. ¿Com es resoldrà el trencaclosques d’aquesta singular història d’amor?

En total, es faran quatre passis de l’espectacle, que dura vint minuts. El primer, a les 12 hores, i els altres tres, a la tarda, a les 17 hores, les 18 hores i les 19 hores. Les entrades costen 3 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la programació l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 70% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. A més, entrades i sortides es faran de forma esglaonada.

El cicle Deprop s’inicia aquest dissabte 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà dissabte 16 d’octubre amb La casa de Bernarda Alba, de la companyia Magatzem d’Ars.