• La regidoria de Joventut incentiva els mateixos usuaris, a través d’una enquesta, a elegir entre un taller de rap o de DJ.
  • Hi poden prendre part joves d’entre 12 i 21 anys, i les respostes es recolliran del 14 al 28 d’abril.

DIGUES LA TEVA!

La regidoria de Joventut del nostre consistori posa en marxa, aquest dimecres 14 d’abril, una enquesta a través de la qual joves d’entre 12 i 21 anys poden triar el taller creatiu de primavera que es farà pròximament. “Volem consultar la seva opinió, implicar-los i que siguin elles i ells els que expressin quina proposta els agrada més”, remarca la regidora, Rosa M. Sánchez, “amb l’objectiu d’adaptar-nos als seus interessos i necessitats”.

De fet, el primer pas és saber si el col·lectiu juvenil vol fer aquest taller i, en cas afirmatiu, sobre què volen que sigui. Des de la regidoria es proposen dues opcions: un taller de rap i un taller de DJ. El format del taller consistiria en quatre sessions de dues hores que es durien a terme els divendres a la tarda al Centre Cultural del nostre municipi.

Totes les persones d’entre 12 i 21 anys poden donar la seva opinió i respondre a l’enquesta entre el 14 i el 28 d’abril, ambdós dies inclosos.

Per a l’organització d’aquests tallers s’ha comptat amb els professionals de Versembrant: una escola popular itinerant, un projecte que pretén fomentar la consciència crítica del jovent mitjançant l’art urbà i el hip hop. Els seus tallers de rap, de producció i d’arts plàstiques (sobre racisme, xenofòbia, sexisme…) aspiren a posar l’estètica al servei de la crítica, en un procés creatiu del qual els protagonistes no són els talleristes sinó aquells participants que creant i repensant el seu entorn s’autotransformen en el procés.