• La nedadora va recórrer diumenge, juntament amb altres companys, més de 46 quilòmetres, entre la plataforma Casablanca de Repsol i el Port de Cambrils.
  • La travessia va servir per recaptar fons per lluitar contra l’ELA.

El grup Malalts d’Aigua, del qual forma part la nedadora morellenca Vicky Font, va completar aquest passat diumenge un gran repte solidari emmarcat en la jornada “Connecta’t x l’ELA”. L’objectiu? Recaptar fons per lluitar contra l’ELA, l’esclerosi lateral amiotròfica, tot nedant els 46 quilòmetres que separen la plataforma petroliera Casablanca de Repsol i el Port de Cambrils. Una fita que van assolir, primer nedant en relleus i els últims quilòmetres nedant conjuntament tot el grup.

En total, més de tretze hores a l’aigua en una jornada “esplèndida, de bona mar, i en moltes ocasions amb corrent a favor”, recorda Font, que també indica que en algun moment van nedar amb dofins ben a la vora.

Una travessa solidària en la qual un cambrilenc afectat per la malaltia l’ELA, Sisco Morell, es va sumar als últims metres del repte, fent que fos encara més emocionant. A més, a l’arribada dels nedadors els esperava el padrí de la iniciativa, Carlos Unzué (també afectat per la malaltia), i es van celebrar diverses activitats per continuar amb el recapte de fons.

En la fita hi van participar, a més de Vicky Font, Sabina Martínez, Cristina Vallespí, David Díaz, Diego Ortega, Gerard Gómez, Jordi Sanchís, Mikel Arteaga, Òscar Solé, Rafa Gómez, Arnaud Deconinck i Jordi Cervera.