• El Consell Esportiu del Tarragonès va celebrar l’acte de lliurament el passat dissabte 2 d’octubre.
  • Els guardons reivindiquen la trajectòria i els mèrits esportius de persones i entitats de la nostra comarca.

La nedadora del nostre municipi, Vicky Font, va rebre aquest passat dissabte un dels premis Avriga Fvscvs que lliura el Consell Esportiu del Tarragonès. Un reconeixement proposat des del consistori i que li va lliurar la regidora d’Esports, Judit Fernández, per la seva trajectòria i els seus mèrits esportius.

En concret, destaca la carrera com a nedadora de la morellenca, dins l’especialitat de salvament i socorrisme, i l’extraordinari palmarès que acumula en la modalitat d’aigües obertes en categoria màster.

La gala de lliurament dels premis va tenir lloc a la Pobla de Mafumet i, després d’un any de parèntesi a causa de la Covid-19, va reunir 200 persones del sector esportiu de la nostra comarca. Tot un esdeveniment, que enguany ha arribat a la 13a edició, i en què també van passar per l’escenari esportistes, clubs i associacions de diferents municipis; alumnes amb treballs de recerca rellevants, o els guardonats en fins a dotze categories com ara el suport en la represa de l’activitat esportiva, l’impuls a la reactivació esportiva postpandèmia o l’esdeveniment pel foment de l’esport en persones amb diversitat, entre altres.