• El CB Morell ofereix, a més del tradicional campus, unes estades al Collell i l’Aftersummer.
  • Les activitats tindran lloc els mesos de juliol i setembre.

Com és habitual, el CB Morell omplirà l’estiu de bàsquet un any més amb fins a tres propostes diferents i per a tots els gustos. Així, d’una banda ofereix el VIII Campus El Collell, de l’altra el XV Campus El Morell i, finalment, el VI Aftersummer Campus.

El primer, que té lloc a Santa Maria del Collell (Girona), és un campus destinat a infants de 6 a 16 anys en què els protagonistes són l’esport i l’oci, amb bàsquet però també rutes de quads, bicicletes, cavalls, senderisme, piscina i moltes més propostes de lleure. Serà del 4 al 10 de juliol i el preu és de 385 €, que inclouen el trasllat en autocar, la pensió completa i assegurança. A més, la inscripció a aquesta proposta dona dret a assistir gratuïtament a un dels torns del XV Campus El Morell.

El XV Campus El Morell, que se celebra a les instal·lacions esportives del nostre municipi, es dirigeix a infants de 4 a 16 anys i el bàsquet n’és l’activitat principal, però es complementa amb jocs, activitats multiesportives, concursos, competicions o piscina. L’horari és de 9 a 14 hores, amb opció de servei d’acollida, i s’organitza en tres torns: del 12 al 16 de juliol, del 19 al 23 de juliol i del 26 al 30 de juliol. El preu per un torn és de 60 €, però hi ha descomptes en inscriure’s en més d’un torn.

Finalment, i ja a les portes de la nova temporada, serà el moment del VI Aftersummer Campus. S’enfoca a infants de 4 a 12 anys i s’hi realitzen entrenaments de bàsquet per grups de nivell, a més d’altres activitats multiesportives. L’horari també és de 9 a 14 hores, amb opció de servei d’acollida i, en aquest cas, se’n fan dos torns: del 30 d’agost al 3 de setembre i del 6 al 10 de setembre. El preu per un torn és de 50 €, però hi ha descomptes en inscriure’s en més d’un torn.

En tots els casos, les activitats les duen a terme monitors titulats, i el club es compromet a seguir totes les mesures i protocols sanitaris establerts per tal d’evitar contagis de Covid-19.

Les inscripcions s’han de fer a través de la web www.basquetmorell.cat. Tots els detalls es poden consultar en aquest enllaç. Per a més informació, es pot escriure a coordinació@basquetmorell.cat o bé trucar al 696105256.