• La companyia La Calòrica torna al nostre municipi amb un nou espectacle.
  • La cita serà aquest divendres 14 de gener a les 21 hores.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Encetat el nou any, és moment d’obrir també la temporada teatral del Teatre Auditori del nostre municipi. I enguany, a més, és la mateixa companyia que va tancar la passada temporada la que dona el tret de sortida a la nova. Es tracta de La Calòrica, que després de portar Els ocells a l’escenari morellenc, arriba ara amb Fairfly.

Una premiada comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria; el gran remei del nostre temps, la solució a tots els nostres problemes, la nova fe, que ha vingut a recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris del nostre destí i –en conseqüència– els únics culpables de la nostra infelicitat.

No importen els contactes, la classe social o el lloc de procedència; ara no necessitem res més que una idea brillant i un ordinador portàtil per començar a recórrer les cinc passes cap a l’èxit.

​Una proposta que ha rebut el Premi Butaca 2017 al millor text i millor espectacle de petit format, el Premi de la crítica 2017 al millor espectacle de petit format, i el Premi Max 2018 al millor text revelació i millor espectacle revelació.

La cita és aquest divendres 14 de gener a les 21 hores, i les entrades, a un preu de 12 €, es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

Pel que fa a les mesures sanitàries, l’aforament del Teatre Auditori està limitat al 70%, és obligatori l’ús de mascareta i cal seguir, en tot moment, les indicacions del personal de la sala.

La temporada teatral arrenca aquest divendres i s’allargarà fins al 14 de maig. La següent funció serà 3 Tenors?, el pròxim dissabte 22 de gener a les 20 hores.