• El viatge serà els dies 18 i 19 de juny i les places són limitades.
  • Les inscripcions es poden formalitzar fins al 10 de juny al Centre Cultural.

CARTELL SORTIDA RÀFTING

La regidoria de Joventut del nostre consistori ha preparat, per als dies 18 i 19 de juny, una sortida a Ribera de Cardós per fer ràfting. El viatge inclou el transport en autobús i una nit d’allotjament a Ribera de Cardós amb dietes incloses, a més d’una baixada en ràfting de Llavorsí a Rialp.

La sortida es farà dissabte a primera hora, mentre que la tornada serà diumenge després de dinar, un àpat que també està inclòs.

“Creiem que el jovent del nostre municipi es mereix una sortida d’aquestes característiques, amb l’esport d’aventura com a protagonista”, exposa la regidora de Joventut, Rosa Sánchez. “Esperem que tingui una bona acollida i, si tot va bé, convertir-la en una tradició com ja passa amb l’esquiada que es fa a l’hivern”, continua.

Val a dir que el preu, de 45 €, està subvencionat pel consistori municipal, i que les places són limitades. L’activitat està oberta a tota la ciutadania, encara que les persones empadronades al nostre municipi tindran preferència a l’hora d’inscriure’s.

Les inscripcions s’han de realitzar abans del 10 de juny al Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores. Per a més informació podeu trucar al 977 84 21 76 o bé escriure a joventut.elmorell@gmail.com.