• L’activitat tindrà lloc diumenge 20 de novembre a la rambla del nostre municipi.
  • Les inscripcions per a les zones de venda es poden efectuar al Centre Cultural abans del 16 de novembre.

VEURE FLYER

La regidoria de Promoció econòmica del nostre consistori, veient la bona acollida que han tingut les dues primeres edicions del mercat de segona mà, n’organitza una tercera per al pròxim diumenge 20 de novembre. Una activitat que tindrà lloc a la rambla de 10 a 14 hores.

“Hem vist que és una iniciativa que funciona molt bé, i les persones que han participat en les anteriors edicions ens demanaven de repetir”, indica la regidora, Mònica Casas. I és que “aquests mercats són una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat”, de manera que “s’afavoreix la reutilització i es redueixen els residus”, continua Casas. De fet, el lema és “Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”.

Un diumenge de trobada i intercanvi que es complementarà amb un vermut popular per a totes les persones assistents a les 12 hores.

Per a inscriure’s, el preu és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, abans de dimecres 16 de novembre. Per a més informació, es pot escriure a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.