• La distinció premia els ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.
  • El nostre consistori ocupa la sisena posició en el grup de municipis d’entre 1001 i 5000 habitants.

L’Ajuntament del Morell ha estat guardonat, aquest dimecres 5 de maig, amb el Reconeixement Administració Oberta 2020. Uns guardons que el Consorci Administració Oberta de Catalunya atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

En aquest cas, el nostre consistori ocupa la sisena posició en el grup de municipis d’entre 1001 i 5000 habitants. Una distinció que, tal com destaca l’alcalde i regidor de Noves Tecnologies, Eloi Calbet, “premia el nostre esforç per digitalitzar-nos”. En aquest sentit, Calbet agraeix la tasca de totes les persones que han fet possible “la nostra evolució cap a l’administració electrònica, millorant i facilitant la comunicació entre la ciutadania i la institució”.

En total s’han guardonat 76 ens locals catalans, repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. Uns reconeixements que es donen segons l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC, i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals.

Calbet va participar a l’acte de lliurament dels reconeixements de forma virtual, com la resta d’ens guardonats, mentre que a la part presencial, a la Casa Golferichs de Barcelona, hi van prendre part l’honorable conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i president de l’AOC, Jordi Puigneró, el president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras i el director de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Jaume Magre.