• L’equipament se situarà al recinte annex a les piscines.
  • La inversió prevista supera el milió d’euros.

El nostre municipi comptarà, ben aviat, amb un nou equipament llargament reivindicat, com és una pista coberta polivalent, que es construirà al recinte annex a les piscines. Un projecte que es troba en procés de licitació i que suposa una inversió de més d’un milió d’euros, finançada parcialment pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

“Amb aquesta obra, clourem les actuacions més importants del complex esportiu, després de la finalització de les obres del passatge de l’Esport el passat 2020”, manifesta l’alcalde, Eloi Calbet. Un projecte que s’ha impulsat “de la mà de les entitats esportives que en faran ús, que hi han pogut dir la seva des del principi”, indica.

Es tracta d’una pista que tindrà les mides reglamentàries per a poder acollir competicions esportives, a més de disposar de grades, vestidors, magatzems, i una zona enjardinada a l’exterior que acabarà d’urbanitzar l’entorn.

A més “permetrà acollir també altres activitats, més enllà de les esportives, com ara concerts, sopars…”, continua el batlle.

En definitiva, “un equipament molt necessari, ja que el nostre pavelló s’ha quedat petit”, insisteix Judit Fernández, regidora d’Esports, “i és que l’activitat esportiva al nostre municipi és molt destacable”.

Finalment, Calbet celebra “el consens polític que hi ha hagut a l’hora de tirar-lo endavant”.