• La regidoria de Cultura i Festes i les entitats fan un balanç molt positiu de l’esdeveniment.
  • La ciutadania s’ha bolcat en la celebració i ha omplert pràcticament tots els actes.

Pràcticament deu dies d’activitats, amb cinc dies de Festa Major com a tal, deixen un balanç més que positiu de Sant Martí al nostre municipi. Una festa que l’any passat no es va poder celebrar, a causa de la pandèmia de la Covid-19, i que enguany s’ha recuperat amb tota la il·lusió per part de la regidoria de Cultura i Festes del nostre consistori i de les entitats locals que participen de la festa.

Així, amb unes condicions millors que les de la festa major d’estiu, amb Sant Martí hem pogut tornar a veure un pavelló municipal ple gaudint d’un concert a peu dret, amb gairebé 2.000 persones entre la pista i la graderia, o la cercavila, el correfoc i el seguici, de nou, amb un recorregut itinerant.

“Personalment, estic molt sorpresa de la participació de tota la ciutadania, sobretot en actes com la cercavila o el seguici, que van tenir molta afluència de gent”, indica una de les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera.

L’altra regidora, Mònica Casas, s’expressa en els mateixos termes, i destaca “la predisposició i col·laboració de tothom a l’hora de seguir totes les mesures establertes i els protocols contra la Covid-19, sobretot en el concert d’Oques Grasses i The Goliards Collective”.

Un dels actes més destacats va ser, justament, aquest concert, que les dues regidores coincideixen a qualificar d’“espectacular”, així com els actes de cultura popular i les funcions de teatre, o el concert de tarda de l’orquestra Maravella, amb 500 assistents.

Val a dir que la recuperació del pregó, que enguany va pronunciar Antoni Brunet Baldrich, en representació de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del nostre municipi, també va ser un acte reeixit, i que tindrà continuïtat en les pròximes festes majors.