• L’actuació serà aquest dijous 18 d’agost a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament.
  • El concert anirà a càrrec dels reusencs “Grup Balandra”.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

Les havaneres sempre tenen el seu lloc als Dijous d’estiu. En aquest cas, serà amb els reusencs “Grup Balandra”, un quartet que farà un repàs de la música marinera i de taverna més nostàlgica i tradicional, però també oferirà nous punts de vista amb adaptacions de Txarango o Quico El Célio. Un bon maridatge de ritmes que ens acostarà a la música més estiuenca que hi ha.

El concert tindrà lloc aquest dijous 18 d’agost a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes del nostre consistori, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita serà dijous 25 d’agost, a les 21 hores i a la plaça Maria Mercè Marçal, amb cinema a la fresca amb la pel·lícula Encanto.