• La regidoria d’Esports organitza una remullada nocturna.
  • Les instal·lacions obriran de deu de la nit a tres de la matinada.

VEURE CARTELL

La regidoria d’Esports del nostre consistori ha preparat una activitat molt especial per dissabte 27 d’agost. Es tracta d’una remullada nocturna a les piscines municipals, que obriran de deu de la nit a tres de la matinada, amb música durant tota la vetllada.

“És la primera vegada que organitzem una iniciativa d’aquestes característiques”, avança la regidora de l’àrea, Judit Fernández. “Volem que sigui una nit divertida i refrescant, amb música, llumetes i un ambient familiar”, afegeix.

L’entrada serà gratuïta per les persones que siguin abonades a les piscines i per a usuàries del pavelló. També es podrà accedir a les instal·lacions amb l’entrada puntual d’aquell dia (si ja han anat a la piscina al matí o a la tarda) o amb una entrada de qualsevol dels abonaments. La resta, hauran d’adquirir una entrada puntual de 3 € per a empadronats o de 8 € per no empadronats. Cal remarcar que els menors de 16 anys hauran de venir acompanyats dels seus pares, mares o tutors legals.

Per a més informació, o qualsevol dubte o suggeriment, us podeu adreçar personalment al pavelló municipal, o bé trucar al 977 84 27 00.