• Els dies 7 i 8 de setembre es faran preinscripcions per a les places que queden lliures.
  • El centre promociona especialment el cor femení Les Pit-Roig i la percussió corporal, a més dels grups de música per als infants més petits.

Amb l’arribada del mes de setembre arrenca el nou curs escolar 2021/2022, i l’Escola de Música Municipal El Morell no és una excepció. És per això que els dies 7 i 8 es faran preinscripcions per a alumnes de nou ingrés.

Així mateix, el centre busca persones que estiguin interessades a sumar-se al cor femení Les Pit-Roig i al grup de percussió corporal. En el primer, es treballa la cançó, el ritme, la dicció… i treu la part més musical que portem incorporada. Pel que fa al segon, se centra en el ritme utilitzant les parts del cos i també objectes. En qualsevol dels casos, no cal saber música!

I si el que t’agradaria és compartir la música amb els més petits, també queden places lliures a les propostes Música en família, en què infants de tres anys comencen a rebre educació musical amb l’acompanyament d’un familiar, i Sensorial 1, per a infants de quatre anys.

Per a més informació, es pot trucar al centre al 977 84 21 88, o bé escriure a escolademusica@morell.altanet.org.