• La festa tindrà lloc dimarts 21 de juny, Dia de la Música.
  • A l’esdeveniment, obert a tothom, es farà un cercle de percussió.

VEURE CARTELL

Aquest 2022 és un any rodó per a l’Escola de música del nostre municipi, que celebra el seu 20è aniversari. Vint anys de formació musical per a petits i grans donen per molta història, i és per això que la regidoria d’Ensenyament, juntament amb el centre, ha preparat una festa oberta a tothom per al dimarts 21 de juny, Dia de la Música.

“Festegem els 20 anys” és el lema de l’esdeveniment, que tindrà lloc a partir de les 17.30 hores davant de la mateixa escola, a la Rambla Joan Maragall del nostre poble. A l’acte hi haurà una part més protocol·lària, però el protagonisme el tindrà la música, amb un cercle de percussió per a totes les persones que vulguin gaudir una estona amb aquests instruments. Finalment, se servirà un berenar, i l’alumnat rebrà un petit detall del 20è aniversari.

“És un plaer haver estat tot aquest temps oferint a les famílies l’opció de fer música en totes les seves vessants: infantil, adulta, instrumental, coral, grupal…, alhora que s’ha creat un vincle social i emotiu amb tothom que hi ha anat passant”, exposa la seva directora, Irene Jordà. “Amb actes com aquest, reforcem encara més el vincle de la ciutadania amb el centre educatiu, i alhora el donem a conèixer a aquelles persones que potser, en un futur, s’interessaran per aprendre música”, afegeix la regidora d’Ensenyament, Rosa Sánchez.

Primer vermut d’estiu

Val a dir que la festa no s’acaba aquí, sinó que ja des de principis d’any s’han anat programant diferents actes en el marc del 20è aniversari de l’Escola de Música. De fet, ben aviat hi haurà una altra cita commemorativa, el Primer vermut d’estiu. Es tracta d’un concert molt festiu a càrrec del Ball de Gralles XXL dels Vinardells. Una proposta molt animada que en un origen es va programar dins del PrimaverArt, però que es va haver d’ajornar i, finalment, tindrà lloc diumenge 26 de juny a les 12.30 hores i a la Rambla Pau Casals.