• El servei es va tornar a oferir a l’octubre després de dos anys d’aturada per la pandèmia.
  • Els diferents grups s’han consolidat i ha esdevingut un èxit.

Després de dos anys d’aturada forçada, a causa de la pandèmia de Covid-19, l’Espai de Lleure del nostre municipi va reiniciar la seva activitat el passat mes d’octubre, amb molta empenta i il·lusió. Un moment en què les places disponibles a tres dels quatre grups del servei es van exhaurir, un fet que va superar les expectatives de l’organització.

Així, enguany hi ha hagut un grup de petits nombrós i constant; un grup de mitjans que s’ha anat reduint, però que amb pocs membres ha pogut consolidar la seva confiança; un grup de grans que s’ha endinsat en les tècniques d’estudi i les dinàmiques de grup, i un grup de joves que ha treballat de valent per tirar endavant un podcast a Ràdio Morell i alhora ha gaudit d’activitats grupals més disteses.

Al llarg del curs s’han hagut d’afrontar tres tancaments que s’han viscut des d’un vessant positiva, amb el lema “passar uns dies a casa ens assegura tornar-nos a veure”.

“Es continuarà treballant per millorar, curs rere curs, i consolidar un projecte socioeducatiu de qualitat com és l’Espai de Lleure del nostre poble”, apunta la regidora de Benestar Social del consistori municipal, M. Jesús Valldosera. Així, des de l’àrea es fa un balanç positiu del curs i s’agraeix, una vegada més, la confiança dipositada per part de les famílies i la tasca socioeducativa de l’equip de monitores.