• Els clubs preparen els campus d’estiu.
  • Tots ells seguiran les indicacions corresponents per tal d’evitar els contagis per coronavirus.

​Els clubs esportius morellencs, tot i la pandèmia, han continuat buscant fórmules per estar ben actius. Així, el Club Bàsquet Morell, ja treballa en l’organització de jornades de portes obertes, que tenen com a objectiu que els jugadors puguin tornar a gaudir del bàsquet i, alhora, obrir aquest esport a qui vulgui provar-lo. A més, faran proves d’accés als diferents equips del club per poder planificar, organitzar i completar els equips de cara la temporada que ve. Així mateix, plantegen dur a terme diferents activitats d’estiu.

Per la seva banda, des del CD Morell també comencen a preparar la nova temporada, posant un èmfasi especial en el futbol femení, i estudien realitzar el seu habitual Campus de Tecnificació durant el mes de juliol.

Finalment, el CFS El Morell, davant de les peticions rebudes, també treballa per a poder dur a terme el seu tercer campus d’estiu.

Totes les entitats seguiran les mesures de seguretat que dictin les normatives de l’administració, per tal de preservar la salut tant dels participants com de monitores i monitors.

Per a més informació o inscripcions podeu contactar amb Jordi Ferré, coordinador del CB Morell, al 696 10 52 56; amb Arnau Guinovart, coordinador del CD Morell, al 654 08 95 19; o amb Miquel Palau, del CFS El Morell, al 608 93 72 70.