• Els afortunats són Josep Maria Morató i Assumpció Candel.
  • Totes les persones participants poden recollir un detall a les oficines del Centre Cultural.

Encara amb el regust de les festes de Nadal, membres del consistori municipal van lliurar, aquest dimarts a la tarda, els premis del primer concurs de pessebres del nostre poble. Així, l’alcalde, Eloi Calbet, i les dues regidores de l’àrea de Cultura i Festes, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera, van visitar personalment els dos pessebres guanyadors.

D’una banda, Josep Maria Morató i, de l’altra, Assumpció Candel. En tots dos casos han estat els nets els que s’han animat a penjar a les xarxes la tradició que comparteixen amb els seus avis. Josep Maria Morató, any rere any, feia diorames que representen diferents escenes del pessebre. Ara l’edat no perdona, però la seva família continua exposant-los cada Nadal. I Assumpció Candel es continua encarregant de muntar un gran pessebre al qual no li falta detall.

“La ciutadania ha respost molt bé, i el concurs ens ha permès entrar a les cases de morellenques i morellencs que viuen intensament aquestes festes”, destaquen les dues regidores. De fet, pràcticament una quinzena de persones van penjar a les xarxes socials els seus pessebres per compartir-los amb tot el municipi.

En tractar-se de la primera edició, des de la regidoria s’ha considerat oportú que totes les persones participants rebin un petit detall, que ja poden recollir a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres i de 16 a 20 hores.