• El club ofereix tres propostes diferents al llarg de tot l’estiu: el Campus El Collel, el Campus El Morell i l’Aftersummer Campus.
  • En total, cinc setmanes d’activitats amb el bàsquet com a protagonista principal.

Més de 250 infants s’han apuntat, aquest estiu, a les diverses propostes que organitza any rere any el CB Morell, amb el suport de la regidoria d’Esports del consistori. Una activitat que es va iniciar al juliol amb el IX Campus El Collell, que va comptar amb pràcticament un centenar de participants. Una setmana a Santa Maria del Collell, a Girona, enfocat a la canalla d’entre 6 i 16 anys i on, a més d’entrenaments diaris i competicions de bàsquet, s’organitzen rutes amb quads, bicicletes, cavalls i senderisme, parc d’aventura, piscina, jocs de nit o discoteca, entre altres.

De l’11 al 29 de juliol, i en tres torns setmanals, el XVI Campus El Morell, dirigit a nens i nenes de 4 a 16 anys. Una iniciativa a la qual es van unir més d’un centenar d’infants en cadascun dels torns i que té en el bàsquet la seva activitat principal, sigui amb iniciació, aprenentatge o perfeccionament. A més, també es preparen jocs i activitats multiesportives, concursos i piscina.

Finalment, i per escalfar motors de cara a la nova temporada, hi ha el VII Aftersummer Campus, del 29 d’agost al 2 de setembre, al qual s’hi han inscrit una quinzena de nens i nenes de 4 a 12 anys, i en què també es combina el bàsquet amb moltes altres propostes d’esport i oci.

Pel que fa a la temporada regular, que està a punt de començar, ja estan obertes les inscripcions. Tota la informació i el formulari d’inscripcions es pot consultar a la pàgina web del club. Per a més detalls, es pot contactar amb el seu coordinador, Jordi Ferré, al 696105256, o bé estar pendent de les seves xarxes socials.