• La ciutadania es va aplegar amb família i amics i es van cuinar una quarantena de paelles.
  • L’apunt musical i d’animació el va posar la Xaranga Tocabemolls i un DJ.

Més de 600 persones es van aplegar, aquest passat dissabte, a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà per tal de participar en la primera fideuada popular del nostre municipi. Una iniciativa de la regidoria de Cultura i festes que va ser molt ben acollida per tota la ciutadania i va esdevenir un èxit rotund, tal com destaquen les dues regidores de l’àrea, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera.

“Ens va acompanyar el bon temps i va quedar palesa la necessitat que tots tenim de retrobar-nos amb la nostra gent i passar temps junts, va ser un fantàstic dia de germanor”, indica Casas. “Estem molt contentes amb la resposta de la gent, i els comentaris anaven en la línia que organitzem més activitats d’aquest tipus”, continua Valldosera.

El preu, de 3 € per persona, donava dret a taules i cadires, paella i paeller, fideus, caldo i sípia. A més, “els grups estaven d’allò més ben organitzats i portaven para-sols, carpes, tots els estris de cuina necessaris, més ingredients per a la fideuada com ara gambes i musclos…”, detallen les regidores. Així mateix, la Xaranga Tocabemolls i un DJ van posar l’apunt musical i d’animació, fent que la majoria de grups allarguessin la jornada des de les 11 del matí fins ben entrada la tarda.

Des de la regidoria agraeixen l’esforç de totes les persones que van fer possible l’acte, des de la brigada municipal als tècnics de l’àrea, passant per l’alumnat de 4t d’ESO que va muntar la seva parada.

“Tot un èxit que esperem que, amb els anys, s’acabi consolidant com una tradició”, acaben les dues regidores.