• Unes 600 persones assisteixen a l’activitat, celebrada aquest diumenge.
  • La nova ubicació, a la Rambla del nostre municipi, un encert.

Èxit rotund de la tercera edició del Mercat de segona del nostre municipi. Una activitat impulsada des de la regidoria de Promoció econòmica del nostre consistori que va tenir lloc aquest diumenge a la Rambla.

“Es van muntar 46 parades!”, exclama la regidora de l’àrea, Mònica Casas, sorpresa pel creixement que ha tingut el mercat. De fet, es va haver de limitar el nombre de parades, que pràcticament s’ha doblat respecte a la segona edició. “La nova ubicació feia molt de goig, i és molt probable que la mantinguem de cara a futures edicions, ja que ens permet continuar creixent”, apunta.

Una activitat que es va allargar de 10 a 14 hores en una jornada en què el temps va acompanyar, amb un vermut popular al migdia i que va reunir, en total, al voltant de 600 assistents.

“Tothom va estar molt satisfet, tant qui va muntar parada com les persones visitants”, exposa la regidora, “i, a més, els paradistes ens van comentar que van vendre força”. I és que s’hi podia trobar una gran varietat de productes, “des de roba fins a joguines i complements per a la llar, passant per sabates, articles d’esport, decoració, llibres… Tot plegat, en bon estat i apostant per la reutilització i la reducció dels residus, fent honor al lema de l’activitat, ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”, acaba Casas.