• La celebració va tenir lloc el passat divendres 2 de juliol.
  • L’esdeveniment es va iniciar amb una caminada, va seguir amb un escape room a l’aire lliure i va acabar amb un sopar de carmanyola.

Les regidories de Cultura i Festes, Granja i Joventut fan una valoració més que positiva de la Festa de la Granja, que el nostre consistori ha recuperat aquest 2021 després que l’any passat la pandèmia de la Covid-19 impedís la seva celebració. Un acte que ha esdevingut la primera festa morellenca de l’estiu, i que enguany va aplegar més d’un centenar de persones per a fer diverses activitats a l’aire lliure el passat divendres 2 de juliol.

Una jornada es va iniciar a les set de la tarda amb una caminada fins a la Granja dels Frares que va sortir del Centre de Serveis per a la Gent Gran. En arribar a la Granja, a partir de les vuit, va tenir lloc un escape room a l’aire lliure titulat “El tresor templer del Molí de la Granja”. Una manera molt divertida de descobrir el passat templer de la granja, amb una aventura teatralitzada en forma d’escape room que va fer viatjar les persones participants fins a l’edat mitjana. Un repte que va obligar els grups a treballar en equip per aconseguir un tresor, a través de diverses proves. El punt final a la festa el va posar un sopar de carmanyola, a partir de les nou del vespre, amb aigua i coca de recapte a un preu de dos euros.

Una iniciativa que va ser molt ben acollida per la ciutadania, “amb un gran èxit d’assistència en totes les activitats”, tal com destaquen les regidores de totes les àrees. De fet, a l’escape room hi van participar pràcticament una vintena de grups, una experiència de la qual van gaudir tant grans com petits.