• “El futbol sala mola” ha estat el lema de la iniciativa, que també ha inclòs unes colònies a Amposta.
  • El club celebra 30 anys aquesta temporada que ve.

Més d’una quarantena de nens i nenes gaudeixen del V Campus d’estiu del CFS El Morell que, sota el lema “El futbol sala mola” i amb el suport de la regidoria d’Esports del nostre consistori, s’ha organitzat en cinc setmanes entre juny i agost. La setmana que ve, de fet, serà l’última amb aquesta proposta, que ha anat dirigida a infants d’entre 5 i 16 anys.

Principalment, han treballat el futbol sala en totes les seves vessants, però han fet moltes altres activitats, com ara jocs d’aigua, jocs de taula, o també altres esports com bàsquet, futbol 7 o futbol 11.

​A més, de l’11 al 17 de juliol el club va preparar una setmana de colònies a Amposta Parc, en què tots els infants participants van xalar de valent.

De cara a la temporada que està a punt de començar, el CFS El Morell celebra el seu 30è aniversari. Així, ofereixen preus especials per a tothom (220 euros per tot l’any), regals i moltes sorpreses. La pretemporada comença, per a la majoria d’equips, el 29 d’agost.

Per a més informació es pot consultar el perfil d’instagram @cfs_el_morell, la pàgina web https://futbolsalamorell.com/, escriure al correu coordinadorcfselmorell@gmail.com, o bé trucar al 646386608 (Jessi Cruz).