• L’espectacle, que es podrà veure aquest divendres 22 d’octubre, repassa la trajectòria d’Ovidi Montllor.
  • És la tercera cita del Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre poble, i forma part del festival de pop, rock i folk “Accents”.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i activista social David Fernàndez, la cantant Mireia Vives i el guitarrista Toti Soler, es reuneixen sota el nom d’Ovidi4 per a realitzar un espectacle on repassen diverses cançons d’Ovidi Montllor i en reinterpreten d’altres. Una proposta que arribarà al Teatre Auditori aquest divendres 22 d’octubre, dins del Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre poble, i també inclosa en el programa del festival de pop, rock i folk “Accents”.

Dirigit a majors de 12 anys, es presentarà un format que busca la complicitat del públic, i l’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política, mantenint la fina ironia que tan bé conjugava el cantautor d’Alcoi.

La funció començarà a les 21 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 5 euros per a les entrades anticipades, i de 8 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, i tot i que l’aforament del Teatre Auditori ja es pot tornar a omplir al 100%, continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta.

El cicle Deprop va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà divendres 5 de novembre amb Queralt Lahoz, que presentarà al Morell el seu LP Pureza. Un concert inclòs també en el programa del festival de pop, roc i folk “Accents”.