• El cicle de teatre en petit format del nostre municipi presenta un text de Gabriel Ferrater adaptat per Lo Nostro.
  • La funció tindrà lloc dissabte 8 d’octubre a les 20 hores al Teatre Auditori.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Aquest dissabte s’estrena el Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre municipi. La primera proposta a pujar a l’escenari serà Poema inacabat, una producció de Lo Nostro que adapta un text de Gabriel Ferrater. Una sarsuela de poesia, cuina, dansa i música.

A casa, les coses importants —les decisions, els que s’ha de dir i no es pot callar, les coses boniques— es diuen a la cuina. I gairebé sempre mentre algú remena fogons o cassoles, pela algun vegetal o escata un peix, o té un grapat de sal a les mans. La cuina és el centre de l’univers. Cuinar és com fer un poema i després oferir-lo a taula. La nostra recepta és molt senzilla: cuinar el Poema inacabat de Gabriel Ferrater i després oferir-lo a taula. Els ingredients són: la paraula, tot allò de Lo Nostro que pugueu trobar i tot l’amor a Lo Nostro que pugueu oferir.

La cita és dissabte 8 d’octubre a les 20 hores i al Teatre Auditori del nostre municipi. Es tracta d’un espectacle recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 5 euros, mentre que a taquilla valen 8 euros.

Les entrades es poden adquirir a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas. El cicle s’allarga del 8 d’octubre al 20 de novembre, i la pròxima cita serà dissabte 15 d’octubre amb Dos més dos de la companyia Absents.