• La Rambla Joan Maragall es va omplir dissabte a la nit en una nova edició d’aquesta cita estiuenca, després de dos anys de parèntesi.
  • La regidoria de Benestar i gent gran del consistori es va encarregar de l’organització, amb el suport de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del nostre municipi.

Unes 150 persones van gaudir, aquest passat dissabte 20 d’agost, d’una nova edició del Sopar de les estrelles. Es tracta d’una cita molt consolidada al calendari estiuenc del nostre poble i que feia dos anys que no es podia dur a terme, degut a la pandèmia. Es tracta d’un acte organitzat des de la regidoria de Benestar i gent gran del nostre consistori, amb el suport de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell.

L’àpat, com és habitual, va tenir lloc a la Rambla Joan Maragall. El menú va constar d’un primer plat d’amanida de llagostins amb vinagreta de caviar, un segon plat a escollir entre melós de vedella amb reducció de Pedro Ximénez o bacallà confitat amb crema de marisc, i pastís de crema cremada per postres, a més d’aigua, vi, cava, cafè i gotes.

“Ens han sorprès les ganes de recuperar aquest acte que tenia la gent gran del nostre poble”, indica la regidora de l’àrea, Maria Jesús Valldosera, que afegeix que “han superat les expectatives que teníem i han fet de la nit una vetllada molt especial”.

Val a dir que la festa, que havia començat a les nou del vespre, es va allargar fins a la matinada amb l’actuació del Trio Jamaika Band.