• Després de dues edicions marcades per la Covid-19, tornen les sortides i desapareixen les mascaretes.
  • La proposta de lleure s’allarga fins al 2 de setembre i manté les inscripcions obertes, sempre que hi hagi places disponibles.

Després de dos anys en què el Casal d’Estiu del nostre municipi s’ha vist condicionat, com qualsevol altra activitat, per les restriccions marcades a causa de la Covid-19, la iniciativa ha tornat aquest any amb més ganes que mai. Així, al llarg de deu setmanes, pràcticament una cinquantena d’infants assisteixen cada matí al casal municipal per tal de participar de diferents activitats: jocs, dinàmiques, tallers de cuina, manualitats, piscina, curs de natació…

Unes activitats que segueixen un fil conductor, que enguany se centra en el canvi climàtic. “Ens toca demostrar que som infants preparats per afrontar el canvi climàtic a la nostra adultesa, tot fent experiments que ens ha demanat la Dra. Proveta”, expliquen les responsables del Casal. “Aquests experiments formen part d’un estudi de la Universitat d’Illinois, al qual les monitores hem de fer arribar els informes setmanals”, continuen, ben posades en el seu paper, que motiva la canalla a gaudir de valent.

A més, cal destacar que, a diferència d’altres anys, aquest estiu es fa excursió fora del municipi cada divendres. Les setmanes senars es va a diferents platges de la Costa Daurada, i les parells, a espais on s’han incorporat Costa Caribe o el Salting.

Des de la regidoria de Benestar social i gent gran, Maria Jesús Valldosera assegura que “apostem fermament pel projecte i confiem plenament en l’equip de monitores, que està més que consolidat”. “Tenim la sort de disposar d’un Casal d’Estiu que s’entén com un espai de convivència comunitària essencial dins del nostre municipi”, acaba.

Val a dir que el Casal d’Estiu s’allargarà fins al 2 de setembre, i que manté les inscripcions obertes sempre que hi hagi places disponibles. Per a més informació, es pot contactar amb el Casal d’Estiu de dilluns a divendres, de 9 a 12 hores, als telèfons  977 84 26 39 i 660 33 60 33, o bé escriure un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org.