• L’última cita de la iniciativa serà aquest dijous 1 de setembre a les 21 hores i al Jardí de l’Ajuntament.
  • Es podrà veure l’espectacle Il·lusionadors, de Jordi Caps i Charlie Mag.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

L’encarregada de tancar el cicle Dijous d’estiu d’aquest 2022 serà la màgia. Així, en l’última nit d’aquesta iniciativa rebrem dos referents de la màgia del nostre país: Jordi Caps, professor de màgia a l’escola del Mag Lari i assessor del Mago Pop, i Charlie Mag, guanyador de la vareta d’or de Montecarlo. Junts oferiran l’espectacle Il·lusionadors, una proposta completa, divertida i participativa en què gaudirem de les diferents disciplines de la màgia.

La funció tindrà lloc aquest dijous 1 de setembre a les 21 hores i al Jardí de l’Ajuntament. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes del nostre consistori, reivindiquen l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Des del passat 11 d’agost hem pogut gaudir de Sambach Capítol 1, de les havaneres del Grup Balandra i del cinema a la fresca amb Encanto. El balanç és molt positiu, i des de la regidoria ja es pensa en una pròxima edició.