• Les regidories de Benestar i Joventut uneixen esforços i organitzen l’Estiu Jove.
  • Les activitats tindran lloc durant el mes de juliol, i les inscripcions es poden fer fins al 28 de juny.

Un taller de defensa personal, un de vídeo i fotografia, un de noves formes de violència masclista i una festa final són les activitats que conformen el programa de tallers de l’Estiu Jove. Es tracta d’una proposta impulsada conjuntament des de les regidories de Benestar i Joventut, adreçada a morellenques i morellencs d’entre 12 i 18 anys.

“La idea és que en aquesta etapa, en què ja són grans per al casal d’estiu, aquestes noies i nois tinguin un espai on passar-ho bé”, indica la regidora de Benestar, M. Jesús Valldosera. Així, “hem preparat uns tallers sobre unes temàtiques que pensem que són interessants i amb els quals també poden adquirir coneixements per al seu dia a dia”, afegeix la regidora de Joventut, Rosa Sánchez.

El primer serà un taller de defensa personal a càrrec del Club Dojo Tarragona, que tindrà lloc els dies 5 i 7 de juliol. Els dies 12, 14, 19 i 21 de juliol arribarà el torn del vídeo i la fotografia, una proposta de la qual s’encarregarà Fundació En Xarxa. El Col·lectiu Fridas serà qui dinamitzarà un taller de noves formes de violència masclista en el context 3.0, el 26 de juliol. I, per acabar, el 28 de juliol hi haurà una party musical amb Àtic Educació.

Tots els tallers són gratuïts i les places són limitades a 20 alumnes per proposta. Les inscripcions es poden fer al Centre Cultural del nostre municipi, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, fins al 28 de juny.