• El concert serà aquest divendres 5 de novembre.
  • És la quarta cita del Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre poble, i forma part del festival de pop, rock i folk “Accents”.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

La reconeguda artista catalana Queralt Lahoz presenta, aquest divendres 5 de novembre al Teatre Auditori, el seu primer LP Pureza. Una actuació que s’emmarca dins del Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre poble, i també inclosa en el programa del festival de pop, rock i folk “Accents”.

La música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip hop i el dancehall, sons que dialoguen amb naturalitat sobre cobles i boleros, que surten de manera espontània dels seus paisatges personals i els orígens flamencs. L’artista traça un pont entre passat, present i futur; es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana.

Amb aquesta combinació, Queralt Lahoz desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent. A més, té una de les veus més prometedores de l’escena, amb la que pot cantar des d’un bolero clàssic o rapejar al més pur estil dels anys 90.

El concert serà a les 21 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 5 euros per a les entrades anticipades, i de 8 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, i tot i que l’aforament del Teatre Auditori ja es pot tornar a omplir al 100%, continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta.

El cicle Deprop va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà dissabte 13 de novembre amb Les variacions Bildelberg, una producció de la Sala Trono que es representarà en plena festa major de Sant Martí.